Tükendi
Stok AlarmıBir safyası mutlaka sizin için!
İnsan ömrü göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor. 30’lu yaşlara kadar öğreniyoruz, 50’lerimize kadar öğrendiklerimizi kullanıp, *hedef* dediğimiz yerlere ulaşabilmek için çabalıyoruz. Ve 50’lerden sonrası da *vitesi nasıl küçültürüz, nasıl sağlıklı kalırız, yaşamı nasıl uzatabiliriz* kurgusu-çabasıyla geçiyor.
Karakterimiz, bu kurguda baş rolü oynuyor. Ama, iş hayatında her şeyi tek başına biz yönetemeyiz. Çünkü bireyler kadar kurumların da karakteri vardır. Patronların ve üst yönetimdeki kişilerin karakterleri o şirketin kültürüdür ve kariyerimizle birlikte yolculuk yapar.
Bu kitap kurum karakterlerinin kariyerimizin nerelerine dokunduğu ile ilgili örnek olaylarla dolu.
Madem yaşamın bütünü, adına *iş* dediğimiz diploma vermeyen bir üniversite, o halde yaşadıklarımızdan karakterimize uygun ve tabii mümkünse *mutlu sonla* bitecek dersler çıkarabiliriz.
Bir sayfası mutlaka sizin için!