Tükendi
Stok AlarmıBabam ve dedem yöneticiydi ve çocukluğumdan bu yana iş dünyasında önemli gelişmelere şahit oldum. Ancak önümüzdeki dönem çok daha radikal dönüşümler bekliyorum. Dijitalleşmenin, hibrid ve esnek çalışmanın, hiyerarşik yapıdaki değişimlerin kurumsal ezberleri nasıl bozduğunu zaten yaşıyoruz ama sürdürülebilirlik konusu bence çok daha ciddi dönüşümleri zorlayacak. Ve tabii ki yapay zekâ...
Şimdi böylesi dönüşümlerin yaşandığı bir dönemde “işbilir” abilerin yazdığı ezber kitaplar eskisi kadar ilgimi çekmiyor. Durumu anlamak ve çözüm üretmek için ortak akıl gerektiğini düşünüyorum ki bu kitap böyle bir avantaj sunuyor. Ve tabi yönetimle ilgili yüzlerce kitap var ancak Genel Müdür başlıklı bir kitabı ilk kez görüyorum. Bu da bir ilk ve içerik çok dolu.
Güven Borça-Marka Danışmanı, Markam Danışmanlık Kurucusu
Farklı disiplinlerden ama temel amaçları iş dünyasına gelişim yolunda çaba göstermek olan pek çok yazarın bir arada bulunarak bu çalışmayı yapmış olması günümüzde büyük anlam taşıyor. Ayrıca bu kitap sadece bir kez okunup raflarda durmak yerine, gerektiği zaman başvurulup bir soruna, yeni bir yatırım değerlemesine veya çare aranılan bir duruma çıkış için rehber olacaktır.
Semih Emekli-İş İnsanı
Kitap Genel Müdür ve CEO kavramının tarihsel gelişim içinde dün, bugün ve yarın nasıl olması gerektiğini oldukça başarılı şekilde ortaya koymuş. Duygusal zekâ, empati yanında, dijital, arge, istatistik, regresyon ve algoritmik modellerin kullanması gerektiğini de ifade etmiş. Kitap bölüm bölüm, yazar yazar okunur.
Cengiz Tomakin-Banka Yöneticisi
Yeni nesil liderlik, yalnızca iş süreçlerini değil, insanların ve organizasyonların dönüşümünü anlamayı gerektirir. Genel Müdür 7.0, bu dönüşüm yolculuğunda ilham verici bir rehber sunuyor. Hasçelik olarak, sürdürülebilir üretimden liderlik vizyonuna kadar, iş dünyasında anlamlı izler bırakmanın değerine inanıyoruz." Kitabın yolu açık olsun.
Naci Faydasıçok-Hasçelik Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO